Proefslapen 2
We zijn benieuwd naar uw ervaringen en vragen dan ook uw hulp bij het vervolmaken
Onze missie is om een unieke beleving te creëren waarbij elk aspect van ons bestaan, van de voedselvoorziening tot de interactie met onze omgeving, wordt geoptimaliseerd om zowel de planeet als de gemeenschap te verrijken. Wij streven ernaar een voorbeeld te zijn in hoe bedrijven kunnen opereren met respect voor mens, dier en natuur, en hoe de uitdagingen van “dit kan niet” omgezet kunnen worden in “dit gaat gewoon gebeuren”.
Onze kernactiviteit, het verzorgen van een hoogstaande culinaire ervaring, omarmt en benut de natuurlijke en lokale hulpbronnen, met een focus op versheid en kwaliteit. Van het wild rondom Tjeukemeer tot de verse groenten en fruit uit nabije volkstuintjes, elk ingrediënt heeft een verhaal dat respect en waardering uitdraagt voor zijn oorsprong. Hierbij wijken wij af van traditionele methoden en kiezen wij bewust voor vernieuwende, duurzame processen.
Op 31 oktober 1997 ging de droom in vervulling: het eigen paleisje werd gekocht. Na lang zoeken, in zowel binnen- als buitenland, vonden Aleid & Frans eindelijk een plek waar beiden volmondig ‘ja’ op wilden zeggen. Daarna is de ver-bouwing meteen begonnen. De eerste en meest opvallende verandering was het toevoegen van een serre en het creëren van een open ruimte. Er werd beoogd licht en warmte terug te brengen in het oude fabriekje. De keuken is verdrievoudigd in grootte, en alle overbodige wanden en plafonds zijn verwijderd. Op 17 mei 1998 gingen de deuren weer open voor gasten. Met het prachtige buitenlicht en de warmte die al aanwezig waren in het restaurant. Er was alleen nog veel meer te doen. Er was oorspronkelijk een 10-jaren plan, maar dat werd uiteindelijk 11 jaar. Nog zoveel wensen en voor op schema. Alle kamers werden volledig opnieuw opgebouwd vanaf de basis (vier muren, en daar ging het weer). Natuurlijk waren de eerste kamers die aangepakt werden de mooiste 11, met uitzicht op het water, die aangepast zijn aan de moderne tijd.
We zijn benieuwd naar uw ervaringen en vragen dan ook uw hulp bij het vervolmaken
We hebben de duurzaamheidsprijs van het fsfe gewonnen. De wisseltrofee De Koperen Oliekan is een prijs voor het meest innovatieve en impactvolle project uit het voorgaande jaar. Dit jaar heeft Hotel Noudus, voorheen hotel Tjongervallei, met glans gewonnen, een terechte winnaar! Aldus het FSFE.
Wanneer zijn wij geopend? Noudus! Voel je welkom en stap binnen bij voormalig Hotel Tjongervallei
Ja het gaat beginnen, de grote verbouwing is gestart. Eerst wordt er gesloopt, het gedeelte