Enjoy A Luxury Experience
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Make Your Stay Memorable
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Fully enjoy your stay with us
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Vorige slide
Volgende slide

Het restaurant

Wees welkom in ons restaurant

De menukaart voor het diner is in opzet niet veranderd: we bieden nog steeds een driegangenmenu aan, met een keuze uit maar liefst tien verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. We blijven regionale kwaliteitsproducten serveren, zoals snoekbaars en paling uit het Tjeukemeer en ganzen van de Friese weilanden. Nieuw op de kaart is echter het vlees van de Lakenvelder Friese koe, dankzij onze samenwerking met Tjongervallei. Daarnaast hebben we de menukaart uitgebreid met een mini-menu van meerdere gangen, waarbij u zelf uit allerlei mogelijkheden kunt kiezen om uw eigen proeverij samen te stellen. De lunchkaart heeft wel een volledige nieuwe opzet gekregen, met een focus op lekkere, verse en gezonde gerechten. U vindt er een grote verscheidenheid aan salades en verse smoothies, maar onze beroemde gele tomatensoep staat natuurlijk ook nog op het menu.

Ontdek Hotel Noudus

Onze menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van lokale specialiteiten tot internationale favorieten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Of u nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellig familie-etentje of een zakelijk diner, ons gastvrije team zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Onze chefs creëren met passie de heerlijkste gerechten die uw smaakpapillen verwennen. Naast heerlijk eten, kunt u bij ons ook genieten van een uitgebreide selectie wijnen en ambachtelijke bieren. Neem plaats op ons terras en ervaar de rust en schoonheid van de Friese natuur terwijl u geniet van uw maaltijd.
Zeker is dat de Friese meren er niet altijd zijn geweest. Er zijn verschillende verhalen over de ontstaansgeschiedenis. Meestal wordt de mens aangewezen als oorzaak. Ze wonnen turf en zout, waardoor de bodem daalde en zo ontstond er ruimte voor water. Daarna werd Friesland in de late Middeleeuwen geteisterd door grote stormvloeden. Meren werden groter en groter en sommige dorpen moesten hierdoor worden verplaatst of werden door het water verzwolgen. Zo is de oude kerktoren van Rohel misschien nog ergens op de bodem te vinden. Hoor jij hem luiden?