Enjoy A Luxury Experience
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Make Your Stay Memorable
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Fully enjoy your stay with us
Primis hac auctor curabitur consequat sociosqu massa rutrum nascetur condimentum interdum ex.
Discover More
Vorige slide
Volgende slide

Over Hotel Noudus

Circulariteit in de hotellerie

Bij Noudus geloven we dat de weg naar een betere wereld begint bij onszelf en ons directe handelen.

Onze missie is om een unieke beleving te creëren waarbij elk aspect van ons bestaan, van de voedselvoorziening tot de interactie met onze omgeving, wordt geoptimaliseerd om zowel de planeet als de gemeenschap te verrijken. Wij streven ernaar een voorbeeld te zijn in hoe bedrijven kunnen opereren met respect voor mens, dier en natuur, en hoe de uitdagingen van “dit kan niet” omgezet kunnen worden in “dit gaat gewoon gebeuren”. 

Onze kernactiviteit, het verzorgen van een hoogstaande culinaire ervaring, omarmt en benut de natuurlijke en lokale hulpbronnen, met een focus op versheid en kwaliteit. Van het wild rondom Tjeukemeer tot de verse groenten en fruit uit nabije volkstuintjes, elk ingrediënt heeft een verhaal dat respect en waardering uitdraagt voor zijn oorsprong. Hierbij wijken wij af van traditionele methoden en kiezen wij bewust voor vernieuwende, duurzame processen.

Faciliteiten en Services

Fietsverhuur

Aanlegsteiger

Pizza's uit eigen oven

Terras aan het water

Ontdek Hotel Noudus

Welkom in Delfstrahuizen-Echtenerbrug! Hier ontsnapt u aan de drukte en ontdekt u de schoonheid van onze regio per fiets. Of u nu een ervaren fietser bent of gewoon lekker wilt ontspannen, de omgeving biedt voor ieder wat wils. Denk aan schilderachtige ritjes langs het Tjeukemeer, of geniet van de rust en ruimte van het Friese platteland. Onze zorgvuldig uitgezette fietsroutes leiden u langs adembenemende uitzichten en door pittoreske dorpen. Pak uw fiets, trek eropuit en laat u verrassen door de ongerepte natuur en vriendelijke mensen die u onderweg ontmoet. Wij wensen u veel fietsplezier en hopen dat u geniet van alles wat Delfstrahuizen-Echtenerbrug te bieden heeft!
Zeker is dat de Friese meren er niet altijd zijn geweest. Er zijn verschillende verhalen over de ontstaansgeschiedenis. Meestal wordt de mens aangewezen als oorzaak. Ze wonnen turf en zout, waardoor de bodem daalde en zo ontstond er ruimte voor water. Daarna werd Friesland in de late Middeleeuwen geteisterd door grote stormvloeden. Meren werden groter en groter en sommige dorpen moesten hierdoor worden verplaatst of werden door het water verzwolgen. Zo is de oude kerktoren van Rohel misschien nog ergens op de bodem te vinden. Hoor jij hem luiden?

De oude melkfabriek

Op 31 oktober 1997 ging de droom in vervulling: het eigen paleisje werd gekocht. Na lang zoeken, in zowel binnen- als buitenland, vonden Aleid & Frans eindelijk een plek waar beiden volmondig ‘ja’ op wilden zeggen. Daarna is de ver-bouwing meteen begonnen. De eerste en meest opvallende verandering was het toevoegen van een serre en het creëren van een open ruimte. Er werd beoogd licht en warmte terug te brengen in het oude fabriekje. De keuken is verdrievoudigd in grootte, en alle overbodige wanden en plafonds zijn verwijderd. Op 17 mei 1998 gingen de deuren weer open voor gasten. Met het prachtige buitenlicht en de warmte die al aanwezig waren in het restaurant. Er was alleen nog veel meer te doen. Er was oorspronkelijk een 10-jaren plan, maar dat werd uiteindelijk 11 jaar. Nog zoveel wensen en voor op schema. Alle kamers werden volledig opnieuw opgebouwd vanaf de basis (vier muren, en daar ging het weer). Natuurlijk waren de eerste kamers die aangepakt werden de mooiste 11, met uitzicht op het water, die aangepast zijn aan de moderne tijd.

Noudus Nieuws

IJssalon geopend

Onze ijssalon is alle dagen geopend. Naast een lekker Italiaans ijsje hebben wij ook slushpuppies,

Lees verder